Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

VIDEO Cum face PSD campanie electorală în stare de urgență în Mehedinți

FOTO Așa arăta DJ 606 B miercuri dimineață

Pare incredibil și totuși se întâmplă la Mehedinți. În aceste vremuri deosebit de dificile pentru țara noastră, în care autoritățile fac apel la calm și solidaritate, oamenii PSD-ului fac campanie electorală.

Nu doar că au încălcat legea, mai exact Ordonanța militară care permite deplasările doar în anumite condiții, ci fapta lor este imorală. Niciun om decent nu poate să se gândească în aceste zile la campania electorală, când în România este decretată stare de urgență, la faptul de a câștiga în vreun fel simpatia și voturile cetățenilor. Și totuși, la PSD se poate.

Candidatul PSD Mehedinți la funcția de primar al comunei Poroina Mare, Sorin Tărineanu, împreună cu un alt bărbat, au însoțit astăzi un utilaj care a venit să deszăpezească Drumul Județean 606 B, care face legătura dintre Livezile – Poroina Mare și Stignița. Nu a contat faptul că aceste localități au fost blocate timp de două zile din cauza nămeților de pe carosabil, iar acest utilaj a ajuns în zonă abia miercuri după-amiază, în jurul orei 15,30.

Pentru candidatul PSD a fost însă un moment prielnic să vorbească cu localnicii și să se laude . Cu ce?

Puteți asculta în filmulețul postat de Gabi Cioclov pe contul său de Facebook, precum și tratamentul lingvistic la care sunt supuși actualul primar al comunei Poroina Mare, precum și un consilier local.  Vă atenţionăm că filmuleţul conţine fragmente de limbaj licenţios:

Sursa video – Facebook Gabi Cioclov

”Bagă-le, mă, în casă, dă-i în p..a mea! (…) Stătui cu băiatul care candidează la Primărie aici. Da, da … Vorbirăm cu domnul Aladin că de aia venirăm, că nu vedeți că ăștia … Uite ăstai consilier care este cu magazinul, îl doare în bască pe el. Primarul îmi spuse azi dimineață că să o iau pe jos. Da, așa îmi zise Anuța, f..i morții mamii lui să-i f..t eu lui”, spune bărbatul care îl însoțește pe candidatul PSD.

Practic, atunci când în zonă a ajuns o freză a operatorului desemnat de Consiliul Județean Mehedinți să deszăpezească drumurile județene, aceștia s-au ținut după utilaj, au făcut filmulețe, au înjurat și le-au spus localnicilor ce măreață faptă a făcut șeful PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Mulți dintre localnicii din Poroina Mare au rămas consternați de tupeul celor doi indivizi. Oamenii așteptau scuze pentru întârzierea cu care a intervenit Consiliul Județean Mehedinți, nicidecum laude și înjurături la adresa adversarilor politici.

”Se pare că vremea rea a luat din nou prin surprindere autoritățile din județul Mehedinți. Asta înseamnă administrația Consiliului Județean (PSD) si implicit a domnului Aladin Gigi Georgescu. Păi, domnule Gigi Georgescu, când aveți de gând sa interveniți in această comună care de mai bine de 30 de ore este blocată? De mai bine de 30 de ore locuitorii acestei comune nu au pâine si alimente pe starea de urgență,o persoană a decedat si multe alte persoane depind de dializă. Este incompetență sau la mijloc să fie vorba și de rea voință din partea dumnevoastră pentru că după 30 de ani primarul comunei sa lepădat de PSD? ??”, scria un localnic pe Facebook, miercuri dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.