Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

SURSE Ce a pregătit PSD Mehedinți pentru ziua votării

 

Surse din interiorul PSD Mehedinți au declarat pentru ziarul nostru cum au de gând social democrații mehedințeni să câștige aceste alegeri prezidențiale.

Observând panta descendentă a candidatului Viorica Dăncilă, dar și diferența considerabilă între aceasta și candidatul PNL, Klaus Iohannis, echipa de campanie a PSD Mehedinți a pregătit pentru ziua votului de duminică, nici mai mult, nici mai puțin decât înscenări, diversiuni, “incidente”, care să îi pună în avantaj.

Subiectul s-ar fi dezbătut intens în interiorul nucleului decident al social democraților, însă Aladin Georgescu a avut surpriza ca unii lideri să nu fie de acord cu această tactică, ba mai mult, discuțiile să fie chiar foarte aprinse!

Aceleași surse vorbesc despre viitoare rupturi în organizația condusă de Aladin Georgescu, dar și posibile tăieri de capete. Ieșirea de la guvernare le-a picat greu la stomac social-democraților și mulți dintre ei vor să păsăsească “corabia”.

Echipa PsNews Mehedinți vă ține la curent în ceea ce privește acest subiect care pare să decidă viitorul organizației PSD Mehedinți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.