Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Asul din mâneca lui Aladin Georgescu

 

Dacă ne uităm la turul 1 al alegerilor prezidențiale, observăm că PSD Mehedinți este în cădere liberă! Părăsit de cei mai importanți primari, Aladin Georgescu împreună cu alți lideri social democrați, caută soluții de supraviețuire!

După o sesiune de brainstorming a factorilor decidenți din PSD Mehedinți, se pare că aceștia au găsit soluția salvatoare!

Vișan Albănași Sever, sau “Gogoașă”, așa cum este cunoscut la nivel local, se dovedește a fi salvarea lui Aladin Georgescu în comuna Șimian! Este important să precizăm că domnul Vișan a candidaat pentru Primăria Șimian, reușind să adune doar șapte voturi!

Vișan Albănași Sever, sau mai simplu Gelu Gogoașă, a fost implantat împreună cu mai mulți apropiați și membrii din familie ai acestuia , de către Aladin Georgescu în secțiile de votare din Șimian!

Șimianul pare să fie un obiectiv important pentru liderul social democrat, deoarece primarul acestei comune, Constantin Trușcă, l-a părăsit pe acesta.

Surse din interiorul PSD Mehedinți spun că Aladin Georgescu este derutat în aceste momente, neștiind de unde și cu ce să înceapă în această comună, el fiind obișnuit ca voturile să fie aduse exclusiv de primarul Trușcă!
Un lucru este cert! Aladin Georgescu poate sta liniștit întrucât se bazează deja pe șapte voturi sigure! Dar întrebarea normală este: sunt suficiente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.