Skip to content
Focus Recent Spot

MĂCEL ÎN PSD MEHEDINȚI. Aladin Georgescu versus Marius Screciu

 

Se ascut săbiile în sânul PSD Mehedinți. Pentru alegerile de anul viitor a început numărătoarea inversă şi iată că membrii cu state vechi din partidul social-democrat îşi exprimă temerea că PSD va fi taxat de electorat pentru prestația mediocră a președintelui organizației județene, Aladin Georgescu, în fruntea Consiliului Județean Mehedinți.

Mai mulți primari social-democrați, dar și un parlamentar i-au pus gând rău lui Aladin Georgescu, pe care vor să-l înlăture din această funcție. Au semnat o petiție, care a ajuns deja pe masa conducerii centrale a partidului și care va trebui să ia o decizie în perioada următoare. Chiar dacă Aladin Georgescu se bucură de sprijinul liderului PSD, Liviu Dragnea, acesta nu poate ignora semnalul tras de greii din PSD de la Mehedinți, adică primarii care au adus cele mai multe voturi la ultimele alegeri și care vor fi motorul principal și la alegerile de anul viitor,

Primarii sunt nemulțumiți de stilul dictatorial în care Georgescu conduce organizația și de faptul că activitatea sa în fruntea Consiliului Județean Mehedinți este foarte slabă.

„Proiectele și fotografiile cu care se laudă în presă și pe Facebook semnând niște hârtii nu s-au finalizat cu nimic. Doar vorbe și atât, dar concret nu vezi nimic. Vin alegerile anul viitor și noi ce o să le spunem oamenilor? Nimic din ce a promis nu a făcut, cum ar fi stadionul 1 Mai, bazinul de înot, asfalt pe drumurile județene”, spune un primar PSD.

„A neglijat activitatea politică și vedem că este mai mult preocupat de viața personală. Pe noi nu ne consultă în nicio problemă, ia deciziile cu noua sa iubită. Nu îl mai vrem în fruntea organizației, să facă politică cu iubita sa și cu bunul lui prieten, prefectul Nicolae Drăghiea, mentorul lui și strategul din umbră al PSD-ului, căruia i-a promis prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților și un alt loc eligibil pentru Alina Teiș ”, spune un alt primar.

Conflictul între cele două tabere, Aladin Georgescu și acoliții săi pe de o parte, Marius Screciu pe de altă parte, mocnește de multă vreme.  Edilul Severinului pleacă din start  cu un mare avantaj în această  luptă internă având în vedere faptul că este unul din cei mai vechi membrii PSD Mehedinți și că nu a părăsit niciodată această formațiune politică pentru un alt partid politic. În plus, îl are aliat pe Constantin Trușcă, primarul Șimianului, cea mai mare comună din Mehedinți, omul care a adus foarte multe voturi la ultimele alegeri și care se bucură de o mare popularitate în județ, dar și alți primari din comunele Jiana, Bîcleș, Rogova, Vînjuleț și Baia de Aramă.

Astăzi, a fost o primă întrevedere între cele două tabere, discuțiile fiind aprinse la sediul PSD Mehedinți, unde s-a ținut ședința. Chiar dacă de teama lui Aladin Georgescu, mai mulți primari au tăcut mâlc la ședință, zarurile sunt aruncate și debarcarea acestuia din fruntea PSD Mehedinți și, implicit, de la conducerea Consiliului Județean Mehedinți, nu este decât o chestiune de timp.

1 comentariu la “MĂCEL ÎN PSD MEHEDINȚI. Aladin Georgescu versus Marius Screciu

  1. AVOCATII IN GENERAL STIU DA TINA CU PARTEA CE L-A ANGAJAT PENTRU A PRIMI O PLATA MARE , ASA CA DOMNUL ALADIN GEORGESCU II UITA PE CEI CE NU I-AU DAT VOTURI . NU STIU DE CE NU APROBA ASFALTAREA BUNOAICA – CIRESU UNDE DRUMUL ESTE O RUSINE . Vom fi drastici la vot cu cei care nu ne respecta ci doar fac pOze publicitare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.