Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Amenințarea lui Liviu Dragnea și căința lui Aladin Georgescu

Liderul PSD pare să prindă din nou curaj după ce a reușit, din nou, să rămână la cârma partidului. Dacă timp de mai multe zile a fost rezervat în declarații cu privire la cei care l-au contestat, Liviu Dragnea a dat totuși semnalul că nu va ierta și nu va uita. Duminică seara, 31 septembrie, liderul PSD a transmis că ”puciștii” vor fi excluși din partid dacă vor continua cu comploturile.

Liviu Dragnea s-a referit la cei opt membri social democrați care au votat pentru demiterea sa, în cadrul faimoasei ședințe CEX, dar nu credem că i-a uitat nici pe restul care au semnat ”faimoasa scrisoare”.

Toţi cei care au venit să susţină au venit cu mandat de la judeţele respective. Noi avem obiective mari de atins în continuare. Este nevoie de orice membru de partid, de orice lider de partid. Depinde de fiecare cum îşi va gestiona prestaţia în perioada următoare. Dacă va înţelege că dincolo de planuri, ale lor sau ale altora din afara partidului, este mai important ce facem cu această ţară, sunt bineveniţi. Dacă vor continua cu această atitudine, cu tot felul de întâlniri secrete, întâlniri cu Dumbravă de la SRI sau cu alţii, comunicări cu Iohannis sau nu, este problema lor, dar nu vor mai face parte din echipă”, a declarat Liviu Dragnea duminică seară la România TV.

Printre cei care au semnat, potrivit unei liste care a circulat în presa națională, se afla și numele președintelui PSD Mehedinți Aladin Georgescu.

Să nu uităm că, la acel moment, niște primari social democrați din PSD Mehedinți s-au prezentat la București să îi spună personal lui Liviu Dragnea că nu se dezic de el. Între timp și Aladin Georgescu pare că s-a căit și s-a apucat de dialogat intens cu edilii social democrați din județ.

Liderul PSD Mehedinți a anunțat că alături liderii PSD Mehedinți a organizat joi și vineri ședințe cu primarii și responsabilii zonali, unde au discutat despre importanța informării corecte a populației despre Referendumul de modificare a Constituției, în ceea ce privește modalitatea de definire a căsătoriei.

Rămâne de văzut cât va dura pacea în organizația PSD Mehedinți, dar și în PSD la nivel național.

1 comentariu la “Amenințarea lui Liviu Dragnea și căința lui Aladin Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.