Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

PSD Mehedinți scindat – Primarii au venit la București să spună că țin cu Dragnea – Georgescu se ”ascunde”

Convulsiile din PSD se dezbat în cadrul ședinței CEX, la București. Cum poziția PSD Mehedinți în conflictul Dragnea/Firea – Stănescu – Țuțuianu părea neclară, mai mulți primari au ținut să ofere o serie de explicații, tot la București.

Primarii Marius Screciu, Constantin Trușcă, Lucian Coandă și Ionuț Stoican au ieșit cu declarații de presă, în fața sălii de ședințe a PSD de la Palatul Parlamentului, să transmită că indiferent de poziția lui Aladin Georgescu ei îl susțin pe Liviu Dragnea și au venit la București să îi transmită acest lucru. Cei patru au fost însoțiți, în fața camerelor, și de parlamentarii Vlad Bontea și Alina Teiș.

Marius Screciu a declarat că Aladin Georgescu nu a ținut ședința statutară și a ”fugit”. Și din ce știu ei, președintele PSD Mehedinți ar avea de gând să se abțină la votul de astăzi… nici cu Dragnea, nici cu ”puciștii”.

Echipa de la Mehedinți este alături de Dragnea. Vrem să continuăm până în 2020 cu el. Dânsul a ales un alt grup statutar. Președintele PSD Mehedinți, care era cu Stănescu, a fugit ieri cu cheia de la partid numai să nu facă ședința. Atunci ceilalți au venit să voteze pro Dragnea, dar se pare că și fugarul trece în tabăra asta. A fugit. S-a ascuns printre scaune. Nu e normal să nu ai un mandat de o organizație să continui așa singur”, a declarat președintele PSD Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.