Skip to content
Focus Recent

Alina Gorghiu vrea să candideze la europarlamentare

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu, în prezent senator, are de gând să candideze la alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut de liderul PNL Timiș Nicolae Robu, care a precizat că are susținerea și votul organizației județene.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş consideră potrivită candidatura Alinei Gorghiu şi apreciind activitatea în calitatea de senator de Timiş şi a dat votul în unanimitate pentru susţinerea pe o poziţie cât mai bună pe listă. A fost prezentă foarte mult în judeţ, dacă nu în tot judeţul, într-o foarte mare parte a sa şi a organizat multe conferinţe de presă în care şi-a prezentat activitatea parlamentară. Avem încredere că şi din postura de europarlamentar îşi va face datoria”, a declarat Nicolae Robu.

Alina Gorghiu este în acest mandat senator de Timiş din partea PNL. Candidații PNL pentru alegerile europarlamentare urmează să fie stabiliți după data de 1 octombrie. Până atunci liberalii care vor să se înscrie în cursă își pot depune dosarele de candidatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.