Skip to content
Focus Recent

Câți liberali s-au înscris în cursa internă pentru europarlamentare

Procesul de depunere al dosarelor pentru cei care vor să candideze la alegerile europarlamentare din 2019, din partea PNL, s-a finalizat în data de 1 octombrie. Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că s-au înscris 49 de candidați.

S-a încheiat procesul de depunere al candidaților. S-au înscris 49 de candidați. Pe lângă candidații care sunt cunoscuți mai demult, respectiv domnul Antonescu, domnul Blaga, și-a depus candidatura Mircea Hava, de asemenea și-au depus candidatura Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Dan Motreanu, Falcă și o mulțime de alți candidați. Contează experiența politică administrativă, experiența în relații internaționale, calitatea proiectului depus. Este o procedură extrem de obiectivă”, a declarat președintele PNL.

Întrebat dacă va candida, Ludovic Orban a evitat să dea un răspuns clar.

Când voi lua o decizie privitoare la acest subiect o voi face publică, iar cel mai simplu mod va fi acela de a vă prezenta în urma votului din BPN care este lista candidaților Partidului Național Liberal la Parlamentul European”, a mai precizat liderul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.