Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Câte locuri de europarlamentar cred liberalii că vor obține

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că primele 10 – 12 locuri pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare sunt eligibile.

Cel mai bun procent posibil (…) 10 – 12 locuri eligibile. (…) La ora actuală, singura forţă politică din România care are capacitatea de a influenţa deciziile la nivel european în favoarea României şi pentru interesele României este PNL, din mai multe motive. Unu – suntem membri în cea mai puternică familie politică la nivel european, respectiv PPE, partidul care are cea mai mare forţă în Parlamentul European, partidul care deţine astăzi şi va deţine şi în continuare preşedinţia Comisiei Europene, preşedinţia PE, preşedinţia Consiliului European, cele mai importante funcţii la nivel european. Al doilea motiv pentru care PNL este unica forţă care poate să facă bine României la nivel european este acela că suntem respectaţi, apreciaţi şi consideraţi un partener loial la nivel european„, a susţinut Orban, într-o conferinţă de presă.

Președintele PNL a mai spus că este responsabil să ducă partidul la victorie.

Sunt preşedintele PNL, am răspunderea de a duce acest partid la victorie, în alegerile prezidenţiale şi locale şi parlamentare, sunt candidatul oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă dedic acestor obiective”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.