Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Demisie în Guvernul Dăncilă – Cine preia atribuțiile ministrului demisionar

Ministrul delegat pentru Afaceri europene, Victor Negrescu, şi-ar fi depus demisia din funcţie și Ministerul Afacerilor Externe  a anunțat că atribuțiile acestuia vor fi preluate de un alt reprezentant al Guvernului

Conform dispoziţiei prim-ministrului din şedinţa de Guvern din 09.11.2018, atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru Afaceri europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG (Consiliul Afaceri Generale, la care participă miniştrii de Afaceri europene din statele membre) vor fi îndeplinite şi asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului. În acord cu instrucţiunile primite la nivel ministerial, toată documentaţia pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnaţi să participe„, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Afaceri Europene – MAE România.

Victor Negrescu a precizat că totul este pregătit ca România să preia conducerea Uniunii Europene.

Vineri când am plecat de la birou am lăsat totul la zi şi pregătit pentru următoarea săptămână de lucru. Dorinţa mea este ca proiectul să aibă continuitate. (…) Şi benevol aş lucra pentru România la un proiect atât de important dacă se doreşte acest lucru„, a adăugat Victor Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.