Skip to content
Focus Recent

PNL depune o sesizare penală împotriva ministrului de Interne

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că cei din partid vor face toate demersurile posibile pentru identificarea și pedepsirea vinovaților pentru aceste agresiuni fără precedent împotriva cetățeanului român care au fost realizate sub comanda politică a partidului de guvernământ și a reprezentanților partidelor de guvernământ în instituțiile statului.

Vom depune o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, o sesizare penală care îi vizează în principal pe Carmen Dan, pe prefectul Capitalei și pe alți actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informații până la momentul depunerii sesizării că au fost implicați în lanțul decizional care a dus la reprimarea brutală a manifestanților”, a declarat Orban.

PNL va iniția demersul de convocare a unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților și a Senatului pentru înființarea unei Comisii de anchetă, pentru depunerea unei moțiuni împotriva ministrului de Interne.

De asemenea, în cadrul sesiunii extraordinare pe care o vom convoca, vom iniția și un proiect de hotărâre pentru inființarea unei Comisii de anchetă în cazul pestei porcine. După cum știți pesta înseamnă ciumă, deci acțiunile noastre se vor îndrepta împotriva a două ciume, ciuma africană și ciuma roșie. De fapt, și ciuma africană a penetrat tot din cauza ciumei roșii”, a mai anunțat președintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.