Skip to content
Focus Recent

PNL, despre amenințarea lui Dragnea la adresa lui Iohannis: Liviu Dragnea îşi doreşte să scape de închisoare

Mesajul lui Liviu Dragnea că președintele Klaus Iohannis ar putea să fie acuzat de înaltă trădare nu a rămas fără replică din partea liberalilor. Președintele PNL Ludovic Orban este de părere că este o inepție.

Este o inepţie care a prezentat-o acelaşi Dragnea, care este din ce în ce mai rupt de realitate şi care este clar că altceva în afară de dorinţa de a scăpa de puşcărie nu mai are în cap„, a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Și senatoarea liberală Alina Gorghiu este de părere că războiul declanșat de Liviu Dragnea împotriva lui Iohannis este o ”hidoșenie”.

Hidoșenie la cel mai înalt nivel este calificativul pe care orice om de bună-credință îl poate da războiului politic declanșat de către Liviu Dragnea la adresa președintelui Klaus Iohannis. Doar o persoană isterică și paranoică se poate coborî într-atât încât să regizeze o acuzație ridicolă împotriva președintelui României pentru că acesta refuză să fie nepăsător la un sistem de guvernare care îndreaptă statul spre faliment sigur. Nu este nimic nou că liderul PSD a dezvoltat o adevărată obsesie din a-l vedea plecat de la Palatul Cotroceni pe dl Iohannis, însă absurditatea acuzațiilor arată gradul de disperare al lui Dragnea, sufocat în propriile promisiuni mincinoase și care vede cum fotoliul prezidențial la care aspiră de mult timp devine un orizont mult prea îndepărtat”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.