Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Deputata Alina Teiș a început campania electorală în școlile din Severin – Drept la replică

În urma publicării articolului ”Deputata Alina Teiș a început campania electorală în școlile din Severin” pe PSNews Mehedinți am primit un drept la replică din partea ”Asociației Ford Mustang România”, drept urmare îl vom publica.

Acțiunea desfășurată sâmbătă 24.11.2018 a fost realizată de către asociația noastră ”Ford Mustang România” înființată în conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare. Membrii acesteia sunt proprietari privați de autoturisme Ford Mustang. Cu respectarea statului asociației noastre, am derulat pe parcursul acestui an mai multe acțiuni similare pe întreg teritoriul României, acțiuni ce pot fi identificate pe pagina noastră de Facebook sub titlul ”Mustang for Kids”. Scopul acestui proiect este, pe lângă oferirea unor cadouri micuților din școli și grădinițe, promovarea directă în rândul tinerilor a importanței pe care o are educația în viața lor și faptul că provin dintr-o țară în care, în trecut, s-au născut români ce au îmbunătățit cu invențiile lor pentru totdeuna viața întregii planete. Am inițiat acest program considerând că motivarea și insipirație pot ajuta foarte mult tuturor copiilor noștrii și pentru că noi, prin valorile pe care le purtăm, o putem oferi împreună cu exprimarea directă a încrederii noastre în puterea lor de a reuși în viață dacă vor alege calea educației. Nu efectuăm campanii electorale pentru nimeni și motivul pentru care merge în scoli este pentru a le indica tinerilor că acolo este locul în care își vor construi propriile destine. Doamna deputat Alina Teiș, la care faceți referire în articol, ne-a însoțit într-adevăr în această acțiune. Pe parcusul acțiunii, singurele mesaje transmise au fost în spiritul celor prezentate mai sus și numai de către reprezentanții asociației noastre. Calitatea doamnei Alina Teiș în această acțiune a fost una de gazdă a localității dumnevoastră oferindu-ne sprijin în derularea acțiunii, lucru pentru care îi mulțumim și îi suntem recunoscători. Asociația noastră că nu are culoare politică, nici simpatii și nici antipatii în ceea ce privește partidele din România. Suntem un ONG înființat din pasiunea pentru automobilele Ford Mustang, însă avem și un scop umanitar și de îndemn către inițiativa în fapte care de ne pot ajuta să îmbunătățim calitatea relațiilor dintre oameni”, cu stimă Răzvan Șuta – președinte Ford Mustang România.

Și totuși explicația nu este suficientă. Dacă într-adevăr Alina Teiș a fost acolo doar pentru a ajuta de ce a ținut să își facă publicitate pe Facebook? Nu este asta o încercare de a-și lipi imaginea de politician de o acțiune care nu îi aparține?!? De exemplu, la acțiune a fost prezent și primarul Marius Screciu, dar a avut decența să nu facă tam – tam pe această chestiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.