Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Deputatul PNL Virgil Popescu prezent la manifestările de 24 ianuarie la Turnu Severin

 

Manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române au debutat astăzi la Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, la ora 17,00, cu intonarea Imnului Național, după care cei prezenți în sala Ștefan Popa Popas s-au prins în Hora Unirii.

„Felicit organizatorii, Palatul Culturii Teodor Costescu și Episcopia Severinului și Strehaiei, pentru această frumoasă acțiune organizată astăzi când sărbătorim 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Mă bucur că sunt aici, nu m-am dus la Iași tocmai ca să fiu prezent în orașul meu, în județul meu, de 24 ianuarie, și am venit cu plăcere să mă alătur Horii Unirii de la Palatul Teodor Costescu”, a declarat președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, prezent la eveniment.

Începând cu ora 18,00 va avea loc concertul susținut de Orchestra „Lăutarii Mehedințiului” și Corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaiei. Pe scenă vor urca soliștii Alina Moți Drăghia, Ana Maria Oprișan, Gabriel Lungu și membrii Ansamblului Polet din Kladovo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.