Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Deputatul PNL Virgil Popescu: PSD să nu mai blocheze investițiile strategice în sectorul de exploatare de gaz natural și de producție de energie electrică

 

Mâine, 27 august a.c., are loc reuniunea Comisiei de Industrie și Servicii a Camerei Deputaților, în cadrul căreia se vor discuta prevederile OUG 114/2018.

Reprezentatii Partidului National Liberal vor cere, din nou, scoaterea tuturor prevederilor OUG 114/2018, care vizează domeniul energetic și care afectează consumatorii casnici și industriali, companiile de stat, precum și investitorii privați.

PNL va cere președintelui PSD al Comisiei de Industrie si Servicii, Iulian Iancu, ca PSD să nu mai blocheze investițiile strategice în sectorul de exploatare de gaz natural și de producție de energie electrică.

“România trebuie să își diminueze și nu să își crească importurile de la Gazprom. Întârzierea proiectului ExxonMobil de la Marea Neagră este un atentat la securitatea energetică a României. Din cauza acestor întârzieri, consumatorii vor continua să plătească prețuri mari la gaz natural!”, spune deputatul Virgil Popescu, vicepreședintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.