Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Doi mehedințeni, cercetaţi pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Lucrătorii Secției nr. 5 Poliție Rurală Strehaia au depistat în seara de 17 octombrie un bărbat de 40 ani, din comuna Bolboși, județul Gorj, în timp ce conducea pe DJ 607, din direcția comunei Grozești către orașul Strehaia, un autoturism după ce a consumat băuturi alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevare de mostre biologice și a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă de permis de conducere.

Bărbatul s-a ales cu  dosar  penal  pentru  conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul  sau  sustragerea  de la prelevarea de mostre  biologice. În aceeași zi, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Strehaia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe DJ 607.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care, din verificările efectuate, a stabilit că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607, un tânăr în vârstă de 32 ani a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevare de mostre biologice și a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă de permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.