Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Două posturi de bucătar scoase la concurs la ISU Mehedinţi

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursul organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a două posturi de muncitor calificat IV-I (bucătar) în cadrul Compartimentului Popotă- Serviciul Logistic, în vederea desfăşurării activităţii în cadrul Centrului de pregătire Dubova.     

Cei care doresc să se înscrie pentru ocuparea celor două posturi, sunt aşteptaţi la sediul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ al judeţului Mehedinţi până la data de 28 noiembrie a.c.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: studii minime obligatorii generale, calificarea de bucătar obţinută prin şcoala de profil sau curs, vechime în specialitate minimum 1 an şi să fie declarate apte medical şi psihologic în urma testărilor efectuate.

Concursul se va desfăşura la sediul ISU DROBETA şi va consta într-un test scris şi un interviu.

Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina de web a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi – www.isumehedinţi.ro, sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.