Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal

Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național după ce a obținut sâmbătă, 25 septembrie, votul a 2878 de liberali în timp ce Ludovic Orban a obținut 1898 de voturi.

Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva PSD, adversarul nostru politic. Împreună construim România liberală”, a declarat noul președinte ales.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Florin Cîțu și a precizat că de ”astăzi parteneriatul său cu Klaus Iohannis încetează”.

De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat planurile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile şi acţiunea politică pentru apărarea democraţiei, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor liberale, pentru apărarea valorilor liberale şi de asemenea voi continua să acţionez aşa cum am făcut-o şi până acum, alături de colegii mei„, a spus fostul lider liberal.

La Congresul PNL au participat și mai mulți liberali din Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.