Skip to content
Ediția de astăzi

Virgil Popescu președintele PNL Mehedinți: O nouă etapă a Partidului Liberal Național începe de astăzi

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a anunțat că duminică, 26 septembrie, candidează pentru funcția de vicepreședinte coordonator al Comisiei de Specialitate pentru buget, politici fiscale, economie, energie și mediu de afaceri al Biroului Executiv (BEX)
PNL are un nou președinte: Florin Cîțu! O nouă etapă a Partidului Liberal Național începe de astăzi, una în care, după această zi, fiecare dintre noi trebuie să arate că este cu adevărat liberal. Totodată, să nu uite că Național înseamnă pentru România și români. Regret totuși că astăzi, unii dintre liberali, au uitat că partidul din care fac parte este unul din a cărei apartenență ca membri ne provoacă să dăm dovadă de onoare, de responsabilitate și eleganță. Cu toate acestea, eu am încredere că împreună, cu răbdare vom reuși să fim mai uniți și să lucrăm pentru binele României. Mâine voi candida la funcția de Vicepreședinte coordonator al Comisiei de Specialitate pentru buget, politici fiscale, economie, energie și mediu de afaceri al Biroului Executiv (BEX). Vreau să le cer încrederea colegilor mei și să le transmit că sunt un om de echipă și alături de colegii din echipa câștigătoare vom pune umărul la dezvoltarea țării noastre”, a anunțat Virgil Popescu.
După anunțarea victoriei Florin Cîțu și-a chemat pe scenă echipa.
Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor”, a încheiat Cîţu.
La Congresul PNL a participat și președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.