Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu: PNRR ar trebui să fie aprobat în ultima săptămână din septembrie. Planul n-o să fie condiționat de reforma în Justiție

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ar putea fi aprobat în ultima săptămână din luna septembrie.

Șeful Guvernului a negat informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora banii din PNRR vor fi condiționați de implementarea reformei în Justiție, potrivit PSnews.ro

Pe PNRR am trimis, vineri cred, ultimele comentarii. Din discuțiile pe care le am cu ministrul Ghinea, ar trebui să fie aprobat PNRR în ultima săptămână din septembrie.

Aici am văzut o informație în spațiul public care e exagerată în legătură cu reforme în Justiție și banii in PNRR. Nu e adevărat, sunt câteva lucruri aclo care sunt de bun simț, dar nu au nicio legătură cu reforma în Justiție, așa cum vrem noi s-o facem.

Deci PNRR n-o să fie condiționat de refoma în Justiție, ne-am asumat în MCV.

Sunt câteva borne, clarificări. De exmeplu, legile, după ce sunt modificate prin amendament, să fie publicate cu totul nu doar amendamentul. Acesta este un exemplu”, a declarat premierul Florin Cîțu, la deschiderea conferinței cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.