Skip to content
Ediția de astăzi

Premierul Florin Cîţu, despre PNRR: Nu renunţăm la niciun proiect

Premierul Florin Cîţu a afIrmat, miercuri seară, după şedinţa coaliţiei pe tema PNRR, că nu se va renunţa la niciun proiect.

A fost o discuţie de optimizare a ceea ce aveam până acum în PNRR”, a afirmat premierul, precizând că nu există nicio problemă în negocierile cu Comisia Europeană.

Nu renunţăm la nicun proiect. A fost o discuţie de optimizare a ceea ce aveam până acum în PNRR”, a declarat premierul.

Întrebat dacă sunt probleme în negocierile cu Comisia Europeană, Cîţu a declarat: ”N-aş vedea că sunt probleme, nu sunt nici obiecţii, sunt comentarii, au cerut mai multe detalii”.

Totodată, premierul Cîţu a afirmat că nu s-a discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei, dar a discutat cu liderul USR Dan Barna şi au covenit să medieze situaţia, dacă este cazul. ”Este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai repede pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea”, afirmă premierul.

Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media dacă este nevoie”, a declarat, miercuri seară, Florin Cîţu.

Acesta afirmă că situaţia trebuie deblocată rapid. ”E important să avem un buget la Bucureşti, pentru că orice întârziere a bugetului municipiului Bucureşti nsemnă întârzieri de investiţii, întârzieri de facturi care se vor întoarce apoi şi nu vreau să ajungem să cerem bani de la bugetul de stat. Soluţia de compromis este să avem un buget cât mai repede”, a mai declarat premierul.

Potrivit acestuia, este nevie să deblocăm această situaţie cât mai repede pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.