Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Încep lucrările de extindere a ambulatoriului de la Spitalul Județean

Președintele Consiliului Județean Mehedinți anunță că în viitorul apropiat încep lucrările de extindere a ambulatoriului de la Spitalul Județean, momentan fiind organizat șantierul.
În acest moment echipele de muncitori au organizat șantierul, au curățat zona unde urmează să se construiască noul corp de clădire, iar în câteva zile lucrările vor începe în forță. Proiectul care se realizează pe fonduri europene presupune modernizarea Ambulatoriului actual, construirea unui nou corp de clădire în vecinătatea acestuia compus din parter și etaj (aproximativ 780 mp), realizarea de alei, trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice. Totodată se vor înființa mai multe cabinete medicale și săli de tratament. Valoarea totală a investiției este de 12.055.298,60 lei din care Consiliul Județean va acoperi cheltuielile neeligibile în valoare de 1.600.000 lei”, a anunțat Aladin Georgescu.
În 2019, la începutul lunii noiembrie a fost lansată în sistemul public licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin.
Contractul a fost semnat în luna mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.