Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Întâlnire cu administratorii drumurilor județene și naționale

Prefectul județului Cristinel PAVEL împreună cu subprefectul Octavian TUȚU s-au întâlnit joi, 5 noiembrie a.c., cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, precum și cu administratorii drumurilor județene și naționale de pe raza județului Mehedinți.

Tema întâlnirii a constituit-o stadiul pregătirilor pentru deszăpezire a drumurilor județene și naționale în sezonul rece 2020-2021.

”Am vrut să mă asigur că administratorii rețelelor de drumuri județene și naționale din județul Mehedinți sunt pregătiți să facă față fenomenelor meteorologice specifice iernii. Oricum în perioada următoare voi verifica personal toate bazele operaționale de deszăpezire din județ cu privire la situația utilajelor și a stocurilor de material antiderapant”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.

Administratorii drumurilor naționale au precizat că în momentul de față au stocuri suficiente de material antiderapant, precum și utilajele necesare pentru a interveni dacă situația o impune, iar în perioada următoare vor fi încheiate și contractele cu prestatorii de servicii de deszăpezire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.