Skip to content
Ediția de astăzi Recent

IPJ Mehedinți face precizări despre cazul fetiței de la Baia de Aramă

 

IPJ Mehedinți face precizări în ceea ce privește modul cum au intervenit polițiștii astăzi la Baia de Aramă, atunci când o fetiță de 8 ani a fost luată cu forța de familia adoptivă.

Polițiștii spun că au fost delegați, de procurorul de caz, să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova..

„Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hortărâre judecătorească definitivă.

Toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz, numărul polițiștilor prezenți în acea misiune stabilindu-se după o analiză realizată anterior, care a avut în vedere inclusiv riscurile la adresa ordinii publice care pot să apară pe fondul unui impact emoțional puternic.

În fapt, analiza s-a dovedit a fi corectă întrucât, într-un interval relativ scurt de timp, la fața locului s-au adunat aproximativ 50 – 60 de persoane.
Așadar, reiterăm faptul că principala misiune a polițiștilor a fost asigurarea și menținerea unui climat de liniște în zonă, iar în interiorul locuinței au intrat 3 polițiști care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți ai DGASPC”, precizează IPJ Mehedinți.

O fetiţă de 8 ani a fost luată vineri cu forţa de la familia care o avea în plasament din oraşul Baia de Aramă (Mehedinţi). Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obţinut adopţia acestuia.

1 comentariu la “IPJ Mehedinți face precizări despre cazul fetiței de la Baia de Aramă

  1. … pai , ce-i ofera familia din Baia de Arama comparativ cu cea din Craiova , stabilita in SUA ? … bob zabava si o sa vedeti ca , dupa un an , nici n-o sa-si mai aminteasca de fam. din Baia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.