Skip to content
Recent Social

Liderul PSD nu prea mai vrea să le vândă teren străinilor

FB

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că legea vânzării terenurilor se află în dezbatere la Camera Deputaților, iar printre alte modificări se numără și limitarea accesului străinilor la achiziționarea de teren pe teritoriul României.

Au spus agricultura României este praf, e înapoiată, nu avem şanse, hai să vindem şi terenuri. Avem legea vânzării terenurilor în Camera Deputaţilor, o vom adopta. Asta înseamnă că vreau să limităm accesul străinilor la a cumpăra pâmânt din România. Foarte bine, să cumpere, dar să se stabilească aici”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a mai spus că românii au început să câștige bani din agricultură.

Să stopăm, că procesul acum a început să se subţieze, pentru că noi, ridicând foarte mult agricultura, oamenii nu mai vor să-şi vândă terenurile pentru că au început să aibă venituri din agricultură. Pentru că nimic nu a fost întâmplător, agricultura pusă la pământ. Un om care avea un hectar, două, cinci hectare spunea: „Mai bine îmi iau acum nişte bani şi îi folosesc decât să îl ţin pe ăsta că oricum nu am cu ce să-l muncesc, nu mă ajută nimeni„, a explicat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.