Skip to content
Recent Social

Dublul standard la alimente, interzis în România!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit aseară în cadrul unei emisiuni la Antena3 despre dublul standard la alimente. Dublu standard pe care România încearcă să-l combată de ceva timp.

Social-democrații au găsit o soluție viabilă  și au depus un proiect de lege. Potrivit proiectului depus, comercianții care vor fi prinși că aduc pe rafturile magazinelor produse de proastă calitate care nu respectă standardele de calitate la nivel european sunt pasibili de amendă de până la 4% din cifra de afaceri și confiscarea întregului lot de produse.

Astăzi, Liviu Dragnea a venit cu explicații suplimentare pentru cele afirmate aseară:

”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancțiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României.”

Este primul pas important făcut de PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Pe de altă parte, această luptă va continua și la Bruxelles, acolo unde legea dublului standard nu este încă adoptată într-o formulă convenabilă pentru statele din Europa de Est.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.