Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu: Există semnale că moțiunea de cenzură va fi votată chiar și din PNL. PSD, pregătit să guverneze de a doua zi

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a susținut, luni, că există semnale că inclusiv unii dintre parlamentarii PNL ar vrea să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Există asemenea semnale, atât la liderii de grup, cât și la mine personal”, a punctat Ciolacu. Acesta crede că moțiunea va fi depusă miercuri, urmând să fie votată săptămâna viitoare.

Marcel Ciolacu, despre moțiunea de cenzură, potrivit PSNews.ro

Ciolacu a mai spus că textul moțiunii de cenzură a fost finalizat în urma acestor negocieri, dar și a discuțiilor cu parlamentarii AUR: „Își doresc ca și noi că această moțiune de cenzură să treacă”.

Ciolacu a afirmat apoi că dacă moțiunea va trece, PSD poate guverna chiar de a doua zi: „Se poate și un guvern minoritar, se poate crea o nouă majoritate, se pot face alegeri anticipate. Avem oamenii pregătiți, avem discuții cu toți partenerii sociali și știm care sunt prioritățile României și avem capacitatea de a doua zi să guvernăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.