Skip to content
Focus Recent

Meteo – Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni în Mehedinți

Meteorologii anunță că în următoarele două săptămâni vom avea parte de o vreme cu temperaturi care vor alterna, uneori depășind media valorică a perioadei.

Pe parcursul celor două săptămâni, regimul termic va fi caracterizat de alternanţe între zile cu vreme apropiată de normal (în 13, în 15 mai şi cu probabilitate mare şi în perioada 19- 21 mai) când media maximelor va fi de 23…25 de grade şi zile călduroase (în special 12, 14 şi 16 mai) când după-amiza vor fi 26…29 de grade, mediat regional.

Meteorologii anunță că vor fi uşoare oscilaţii la temperaturile nocturne, dar în marea lor majoritate acestea se vor situa între 10 şi 14 grade, valori apropiate de mediile climatologice.

Probabilitatea mai mare pentru ploi va fi asociată manifestărilor de instabilitate atmosferică, astfel că acestea se vor semnala pe spaţii mici şi chiar dacă izolat aversele pot avea caracter torenţial, la nivel regional regimul pluviometric va fi deficitar. Ploi mai frecvente se estimează doar pentru perioada 17-19 ma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.