Skip to content
Spot

Meteo: După câteva zile cu vreme bună, de săptămâna viitoare temperaturile scad

Meteorologii anunță că vom avea parte de câteva zile cu vreme bună, după care vine iarna. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), de miercuri, 4 noiembrie, media temperaturilor este în creştere şi se vor depăşi 17- 18 grade în timpul zilei.

Săptămâna viitoare, însă, valorile termice scad şi vor deveni apropiate mijlocului lunii noiembrie, iar la munte sunt posibile ninsori.

Temperaturi scăzute în Oltenia

În Oltenia, până în data de 5 noiembrie, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale, cu o medie a maximelor de 15…18 grade şi minime de 7…9 grade, mediat regional.

Apoi vremea se va răci treptat, determinând între 6 şi 11 noiembrie un regim termic apropiat de cel climatologic specific perioadei din an, în medie cu 11…13 grade, ziua şi 3…6 grade, noaptea.

Până la sfârşitul intervalului de referinţă, 15 noiembrie, vremea va continua să se răcească, iar estimările indică pentru 14 şi 15 noiembrie medii ale maximelor termice de 8…9 grade şi ale minimelor termice de 1…2 grade.

Regimul pluviometric va fi deficitar iar ploile, în general slabe şi pe arii restrânse vor avea o probabilitate mai mare de apariţie în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.