Skip to content
Ediția de astăzi

Mihai Tudose: PSD intră la guvernare

Agerpres

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose s-a contrat în emisiunea de duminică seara, de la Antena 3, cu eurodeputatul PNL Cristian Bușoi, susținând că liberalii nu vor intra la guvernare, ba chiar că nici nu ar avea cu cine. Mai mult, Tudose a spus că e gata să parieze că PSD va scote în plus față de PNL 4-5 procente, la alegerile din 6 decembrie, și că va intra la guvernare.

Deranjat de afirmația lui Cristian Bușoi, cum că PNL nu va face niciodată un parteneriat de guvernare cu social-democrații, și că viitorul guvern se va forma în jurul PNL, cu partide precum USR, PMP și UDMR, „conform proiecțiilor și pronosticurilor”, Tudose a intervenit susținând că nu înțelege după ce informații se ghideză Bușoi.

Eu vă spun altceva, că PSD va intra la guvernare. Suntem chiar dispuși să ne asumăm guvernarea (…) Nu știu la ce date vă uitați voi, la mama Omida, dar eu vă spun că există sondaje care arată că 75% dintre români consideră guvernarea PNL un dezastru. Pe toate sondajele pe care le-am făcut, acest lucru apare constant, oamenii sunt nemulțumiți de guvernarea PNL. (…) Vă spun că ieșim pe primul loc, facem chiar și 50%. (…)”, a comentat Tudose, potrivit PSNews.ro

Fost premier al României, Tudose a mai spus că probabil indicat ar fi ca PSD-ul să meargă în opoziție, dar „s-ar duce țara de râpă”.

„Eu susțin că venim la guvernare, că putem să intrăm. Pariez că vom bate PNL-ul cu cel puțin 4-5 procente”, a spus Tudose.

În replică, Cristian Bușoi a spus că toate sondajele, precum și rezultatele de la ultimele alegeri, arată că PSD nu are cum să iasă în fața PNL.

Nu va lua PSD niciodată 50%. Veți obține chiar cel mai prost scor pe care l-a avut vreodata PSD”, a apreciat Bușoi.

Tudose a răspuns că liberalii nici măcar n-au cu cine să facă majoritate, afirmând că membrii USR-PLUS îi detestă: „I-ați auzit săptămâna trecută pe cei de la USR ce declarații au făcut la adresa PNL (…) Păi stați să vedeți spectacol după alegeri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.