Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ministrul Muncii: Revisal – o nucă tare! Cea mai mare provocare în administraţie: să pui instituţiile să inter-conecteze bazele de date

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că cea mai mare provocare în administraţie este să pui instituţiile să inter-conecteze bazele de date. ”Energia pe care o investesc oamenii din sistem în a-ţi demonstra cum nu se poate, este incredibilă”, susţine ministrul. Violeta Alexandru a făcut referire la Revisal, care este o nucă tare”.

”Cea mai mare provocare în administraţie: să pui instituţiile să inter-conecteze bazele de date. Părerea mea – unii îşi măsoară puterea funcţie de exclusivitatea pe care o au asupra bazei de date. Al doilea motiv pentru rezistenţa pe care o opun – bazele de date au diverse probleme. Nu vrei să vadă altul, din afara instituţiei, câte probleme ai”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, ”energia pe care o investesc oamenii din sistem în a îţi demonstra cum nu se poate, este incredibilă”.

”Dacă ar consuma jumătate din această energie pentru a face lucrurile să meargă mai simplu în România, deja am fi departe. Pare că sistemului public nu îi mai pasă de oameni, să le facă viaţa acestora mai simplă. Cei care lucrează în sistem şi vor să facă treabă, sunt aşteptaţi să se implice, ci nu să se complacă în starea de «Nu se poate»”, a mai scris Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii spune că ”Revisal este o nucă tare”.

”Ştiu bine lecţia în administraţie. Când simţi că sistemul se opune, cu atât mai strict verifici constant să se întâmple lucrurile. Altfel, se uită aşa uşor şi lucrurile rămân cum au fost. Când ţi se spune că totul este rezolvat, verifici încă o dată. Prin acces total în Revisal, serviciile oferite de Ministerul Muncii pot fi mult simplificate, iar timpul de aşteptare până la soluţionarea problemei, mai redus. Din februarie discutăm şi despre soluţii prin care să uşurăm întrarea în piaţa muncii a celor care nu au nevoie de condică de prezenţă sau de decizie pentru stabilirea traseului de la serviciu acasă pentru a fi eficienţi. Lumea se schimbă, Şi administraţia trebuie să ţină pasul”, a mai scris ministrul Muncii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.