Skip to content
Focus Recent

Orban nu neagă o posibilă candidatură a lui Antonescu la europarlamentare

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că s-ar bucura dacă fostul lider liberal și-ar depune candidatura pentru o alegerile europarlamentare.

Încă nu ştiu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie, după data de 1 octombrie o să pot să dau răspunsurile. M-ar bucura dacă domnul Antonescu şi-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile şi în funcţie de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste„, a declarat Ludovic Orban la un interviu televizat.

Ludovic Orban a mai spus că a discutat cu Crin Antonescu despre alegerile europarlamentare, dar nu și de posibilitatea unei candidaturi.

Ne leagă o istorie îndelungată şi o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziţii politice similare şi uneori am avut poziţii politice diferite„, a mai declarat liderul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.