Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Focus Recent

Cine s-a înscris în cursa PNL Mehedinți pentru candidatura la primăria Drobeta Turnu Severin

Viceprimarul Daniel Cîrjan este hotărât să devină primarul municipiului Drobeta Turnu Severin din anul 2020. El s-a înscris în cursa internă pentru a fi candidatul PNL Mehedinți. Tot în cursa internă pentru candidaturile la CJ Mehedinți și-au depus dosarele peste 20 de liberali mehedințeni.

După o analiză serioasă am luat decizia de a intra în cursa internă din cadrul Partidului Național Liberal pentru a fi desemnat candidat la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin la alegerile locale din anul 2020. Perioada de evaluare a candidaților va fi între 15 noiembrie 2018 și 15 martie 2019, iar decizia finală care va stabili candidatul va fi luată pe baza unor sondaje de opinie și cercetări sociologice. Sunt convins că acest drum lung și plin de obstacole se va finaliza în 2020 cu alegerea unui primar liberal pentru Municipiul Drobeta Turnu Severin”,  a declarat Daniel Cîrjan pentru PSNews Mehedinți.

Până la data de 15 noiembrie liberalii care intenționează să candideze la primăriile din municipiile reședință de județ sau la Consiliul Județean și-au depus un dosar de candidatură, plus un program de guvernare locală.

Candidații vor intra într-o competiție de promovare a candidaturii lor, atât în interiorul partidului cât și în exteriorul partidului, cu scopul prezentării soluțiilor propuse pentru rezolvarea problemelor comunității locale și de creștere a notorietății, încrederii și intenției de vot.

Campania se va desfășura în perioada 15 noiembrie 2018 – 15 martie 2019.

1 comentariu la “Cine s-a înscris în cursa PNL Mehedinți pentru candidatura la primăria Drobeta Turnu Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.