Skip to content
Focus Recent

USR Mehedinți sau când crezi că ai inventat ”bunele practici în politică” sau ”aroganța oamenilor noi în politică”

USR Mehedinți anunță că, în sfârșit, au crescut mari în ale politicii și se lansează și în alegerile locale. USR este partidul care a reușit să acceadă în Parlamentul României, în cel European, dar în continuare este un partid fără primari. Edilii fiind considerați unul dintre cele mai importante motoare ale unui partid politic.

Însă, tot USR pare a fi partidul politic unde s-a adunat toată moralitatea din țara asta, iar membrii nu se sfiesc să se declare oameni noi în politică, ”salvatori” ai nației. Deși….între timp au tot apărut dezvăluiri că mulți dintre membri nu sunt ”noi” nicidecum, ci ascunde în spate niște tare, de condamnat. Dar poate mulți dintre ei funcționează după principiul ”cine aruncă piatra primul, e cel mai bun, că după aia e mai greu să cauți piatra și să arăți cine a aruncat-o”.

Revenind, de aroganța asta tipic useristă a dat dovadă și Lucian Apostol, președintele USR Drobeta Turnu Severin, care a lansat așa acuzații în eter, fără să vină cu dovezi clare. Că doar a vorbi nu ne costă și dacă mai suntem și crezuți este perfect.

Apostol a spus că la USR Mehedinți s-a dat drumul competiției interne pentru desemnarea candidaților la primăriile din Mehedinți, pentru că așa e la ei…transparență și competiție corectă nu ca ”la alte partide unde se fac jocuri de CULISE DIN SPATE sau se practică ”CINE DĂ MAI MULT E CANDIDAT”. Cine dă ce? Vorbim aici de acuzații penale? Upsss! Oare ce știe Apostol?

Un alt lider USR spune că speră că și alte partide să le ia exemplul. Păi ce să vezi….chiar nu au ”inventat ei bunele practici în politică”. De exemplu, cei de la PNL Mehedinți au demarat competiția internă pentru alegerile locale încă din luna noiembrie 2018.

Citește și Cine s-a înscris în cursa PNL Mehedinți pentru candidatura la primăria Drobeta Turnu Severin

UPSSS! Așa e când ești arogant. Îți scapă lucruri. În altă ordine de idei, dacă vreți să candidați din partea USR Mehedinți la alegerile locale vă puteți depune CV-urile în perioada 24 iulie – 21 august. În perioada 21 august – 10 septembrie se vor desfășura dezbaterile între candidați, iar după 10 septembrie vor fi anunțați candidații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.