Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Orban s-a întâlnit cu Iohannis. Au discutat despre campania pentru alegerile prezidențiale

Liderii liberali s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Am avut discuţii pe teme de politică internă, pe teme de politică europeană şi, de asemenea, am avut, să spun, un început de discuţie privitor la campania pentru alegerile prezidenţiale, în care ştiţi foarte bine că PNL susţine candidatura preşedintelui Iohannis şi avem obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale. (…) Discuţiile au fost serioase şi s-au axat pe temele politice naţionale, europene şi mai ales pe pregătirea partidului pentru campanie şi pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale„, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

În cadrul discuțiilor Iohannis le-a cerut celor de la PNL să fie hotărâți, mobilizați și serioși. În ceea ce privește pregătirile pentru campanie, începând cu data de 10 august va începe strângerea de semnături.

Noi avem obiectiv să definitivăm toate echipele de campanie, la nivel naţional, la nivel judeţean şi la nivel local până la data de 1 august, termen care este deja stabilit. (…) Întreg Partidul Naţional Liberal este pregătit să se bată cu toate forţele pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, iar relaţia cu preşedintele României este o relaţie foarte serioasă, foarte stabilă, care se bizuie pe un parteneriat trainic, pentru binele României„, a precizat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.