Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

OUG 114 scumpește factura la curent de la 1 martie!

Energia electrică va fi mai scumpăpentru consumatori începând cu data de 1 martie. Scumpirea este un efect al OUG 114 prin care a fost introdusă o contribuție de 2% pe cifra de afaceri pentru companiile distribuitoare de energie.

Potrivit unui ordin ANRE tarifele de distribuție vor fi majorate de la 1 martie cu 2,5%, deci se va majora și prețul curentului pe care îl consumăm. Există riscul ca și prețul gazului să crească având în vedere că taxa de 2% se va aplica și distribuitorilor de gaze.

În acest context cei de la PNL Mehedinți desfășoară o campanie online prin care solicită parlamentarilor PSD să voteze împotriva OUG 114, în Parlament.

OUG 114 este cea mai devastatoare decizie luată pentru economia românească în ultimii ani de zile. Nu doar băncile suferă din cauza lui Dragnea și Vâlcov, așa cum vrea propaganda PSD să ne păcălească. Noi, românii de rând, suntem cei care vom suferi din cauza efectelor OUG 114. Cum? Vom plăti rate mai mari la bănci. Vom achita facturi majorate substanțial la internet, telefonie și tv. Impozitele pentru apartamente și case vor crește. Vom plăti mai mult când facem plinul la mașină. Pensiile au fot tăiate prin amânarea majorării punctului de pensie. Pilonul 2 de pensii va fi naționalizat. PNL va lupta cu toate armele pentru a forța abrogarea OUG 114! Cere-le parlamentarilor #PSD şi #ALDE de Mehedinti să voteze împotriva OUG114! Ca să nu plătim rate mai mari, facturi majorate, impozite crescute și bani mai mulți pentru carburanți.  Pensiile au fot tăiate prin amânarea majorării punctului de pensie, iar pilonul 2 de pensii va fi naționalizat”, este mesajul promovat de liberalii mehedințeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.