Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Paul Stănescu e sigur că PSD va fi pe primul loc la prezidenţiale

Paul Stănescu, președinte executiv al PSD, a vorbit miercuri seară la Antena 3 despre intențiile PSD după alegerile europarlamentare.

Perioada este foarte grea. Și mie îmi e foarte greu, dar apelul meu la toți colegii mei este unul de unitate. Am pierdut o bătălie, nu un război. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni (alegerile prezidențiale – n.red.)”, a spus Paul Stănescu la Antena 3, potrivit PSNews.ro

Potrivit lui Stănescu, PSD se va remonta foarte repede.

Ne strângem, ne vom mobiliza(…). Vineri la ora 11 va fi CEX PSD. Vineri hotărâm data Congresului PSD”, a mai spus Stănescu.

Vicepreședintele executiv al PSD a mai spus că din cauza lui Dragnea PSD a luat acest scor la alegerile europarlamentare.

”În viața mea n-am dorit răul nimănui. N-am crezut că Liviu Dragnea va fi luat de la masă. Am fost în contradicție în multe momente, n-am avut nicio relație, n-am mai discutat. N-am fost de acord cu foarte multe lucruri. Gradul de ură atras de el e cauza principala pentru care PSD a avut un eșec la alegerile europarlamentare”, a declarat Paul Stănescu, la „Punctul de întâlnire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.