Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Percheziţii în Mehedinţi, Caraş-Severin şi Timiş, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi delapidare

Poliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri 11 august, percheziţii în judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin şi Timiş, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi delapidare. Doi bărbaţi sunt suspectaţi că şi-ar fi însuşit peste 1,2 milioane de lei din conturile lui ONG.

Astăzi, 11 august, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Mehedinţi, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, efectuează 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin şi Timiş, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi delapidare. Vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere”, a transmis, miercuri, IGPR.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2016 – septembrie 2019, doi bărbaţi, reprezentanţi ai unei asociaţii nonprofit, ar fi retras şi şi-ar fi însuşit 1.256.996 de lei, bani pe care i-ar fi avut în administrare şi care aparţineau asociaţiei.

Totodată, împreună cu alţi doi bărbaţi, administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să înregistreze în documentele de evidenţă contabilă ale societăţii respective, venituri de 3.990.450 de lei, care ar fi fost realizate din prestări servicii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională  este de 1.168.153 de lei. Au fost ridicate documente contabile si alte înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.