Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PSD Aladin Georgescu se ”războiește” cu liberalii

Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu îi acuză pe liberali de nereguli și le cere reprezentanților PSD din secțiile de votare să fie atenți la numărătoare.
”Într-o disperare care atinge cote maxime, încă ministrul Energiei, Virgil Popescu, își strigă frustrarea pe Facebook! După ce a pus presiune pe tot parcursul zilei pe directorii de servicii deconcentrate, angajați ai statului și aghiotanți, să mute votanți dintr-o localitate în alta, să umble cu plasele de bani, să plătească voturi și să se asigure că aleg PNL, de teamă că nu a reușit nici așa să câștige, a ordonat companiei de electricitate să întrerupă energia electrică în timpul procesului de numărare a voturilor, să mai facă niște mânării! Nu va câștiga nici așa! Îi rog pe reprezentanții PSD în secțiile de votare să stea până la numărarea ultimului vot și să se asigure că procesul se desfășoară corect, în interesul mehedințenilor”, a transmis liderul social democrat.
Reacția liderului PSD vine după ce liderul PNL Mehedinți a transmis că există tentative de a fi influențat rezultatul votului.
Vreau să trag un semnal de alarmă, către cei de la PSD. Așa cum spuneam hoțul strigă hoții! După ce toată ziua ne-au atacat nefondat, acum, brusc, când trebuie să înceapă numărătoarea voturilor, a fost întrerupt curentul în mai multe comune, din județul Mehedinți, conduse de primari PSD! Aveți grijă! Nu veți mai putea fura!”, a transmis Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.