Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Primul ghiozdan gratuit pentru elevii școlilor din comuna Șimian

Primarul comunei Șimian Constantin Trușcă anunță că elevii care merg prima dată la școală primesc gratuit un ghiozdan, cu toate cele necesare.
Elevii unităților de învățământ din comuna Șimian vor merge la școală fără grija rechizitelor și a ghiozdanului. Este vorba despre cei care merg pentru prima dată la școală și despre cei înscriși în ciclul gimnazial. Și anul acesta, ei vor primi gratuit din partea consiliului local un ghiozdan complet echipat. Este vorba despre un proiect inițiat de primarul comunei Constantin Trușcă menit să ofere șanse egale la educație pentru toți copiii comunei.
Ne-am dorit să luăm de pe umerii părinților această grijă a cumpărăturilor de rechizite și ghiozdane pentru prima zi de școală. Toți copiii- indiferent de condiția socială- vor primi un ghiozdan care va conține toate cele necesare pentru școală- rechizite, caiete și pixuri”, a spus primarul comunei Șimian Constantin Trușcă.
Fiecare copil inclus în acest program a găsit astăzi, 13 septembrie, pe bancă ghiozdanul cu rechizite în prima zi de școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.