Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Procurorii au efectuat o serie de percheziții la Primăria Orșova

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova au efectuat joi, 16 decembrie, o serie de percheziții la Primăria Orșova.

Potrivit surselor PSnews Mehedinți, operațiunea a durat aproximativ două ore, iar organele de urmărire penală au solicitat mai multe documente de la toate direcțiile din cadrul Primăriei Orșova. Vizat în aceasta anchetă ar fi chiar edilul municipiului, Marius Stoica, fiind vorba despre candidatura sa din anul 2020, când ar fi săvârșit infracțiunea de mărturie mincinoasă, declarând fals că este membru al unui partid politic, mai precis PRO România, la dosarul de candidatură depus la Judecătorie.

Pe motiv că Marius Stoica și-a pierdut, în timpul mandatului de primar, calitatea de membru PSD, reamintim că prefectul județului Mehedinți a solicitat secretarului general al UAT Orșova să îmtocmească, potrivit legii, un referat, pentru a se putea emite ordinul de încetare a mandatului de primar. Referatul nu a fost transmis Instituției Prefectului, iar edilul a continuat să rămână în funcție.

„Având în vedere că dosarul este în ancheta proprie a procurorului, punctul de vedere oficial va fi comunicat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți

În prezent, Parchetul nu a comunicat un punct de vedere oficial, toate aceste informații fiind pe surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.