Skip to content
Ediția de astăzi

PSD pregăteşte o moţiune simplă împotriva ministrului Internelor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat miercuri seara că va discuta cu social-democrații dacă se impune o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, în urma crimelor din Onești, dar că în opinia sa în acest caz nu ar trebui cerută imediat demisia ministrului.

Ciolacu i-a reproșat lui Bode doar că a decis abia azi înlocuirea din funcţie a inspectorului şef al IPJ Bacău şi a adjunctului acestuia, precum şi a şefului Poliţiei Oneşti şi a adjunctului său, potrivit PSNews.ro

Ar fi trebuit aceste măsuri luate imediat, de luni seara. Vorbim de un minister operativ, pot fi solicitate informaţii de la o oră la alta. Nu sunt adeptul solicitării că trebuie cerută imediat demisia ministrului într-un astfel de caz. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune de a funcţiona, dar nici nu pot fi de acord, am văzut declaraţia premierului, care a zis că poliţiştii care au ieşit în stradă n-au zis nimic de Oneşti. O astfel de abordare nu poate lăsa loc unei abordări profesioniste”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.