Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu: PSD va veni cu un buget alternativ în Parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că formațiunea pe care o conduce va veni cu un buget alternativ în Parlament săptămâna viitoare.

Liderul social-democraţilor a declarat duminică seara că urmează un an dezastruos pentru români, dar și pentru administrațiile locale. Potrivit acestuia, anul acesta pensiile nu vor fi majorate cu cele 8,1 procente promise de Executiv.

Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vor arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile. Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună. Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital. S-au âmprumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani. Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a declarat liderul PSD la RomâniaTV, potrivit PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.