Skip to content
Ediția de astăzi

Ciolacu acuză PNL că nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru economie

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză  Guvernul PNL că nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru economie, singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei. Drept urmare vor găsi în Parlament soluții legislative.

Toate acţiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei. Aproape trei luni de zile Guvernul Orban nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele româneşti. Nici acum nu iau nicio măsură reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis. Industrie NU. Agricultură NU. Turism NU. Terase şi restaurante NU. Mall-uri NU. Doar şomaj, firme româneşti în prag de faliment, producători români lăsaţi la mila sorţii şi prăbuşirea nivelului de trai al românilor, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD s-a întâlnit cu liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, şi cu reprezentanţii Şantierelor Navale din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Galaţi.

Pentru PNL, şi cei din industria navală sunt la fel de neimportanţi precum cei din HORECA şi nu merită sprijiniţi! Însă pentru miile de familii care câştigă o pâine pe şantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale. De aceea, vom găsi în Parlament soluţiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni”, a mai scris Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.