Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Reclamații de turism electoral la Deveselu! Sunt implicați și funcționarii publici!

Primarul comunei Devesel Fabian Trocan reclamă nereguli în procesul de votare. Edilul a declarat pentru PSNews Mehedinți că PSD a implicat un funcționat public din Mehedinți și fac turism electoral. Cătălin Tutilescu, inspector șef la Garda de Mediu Mehedinți, folosește mașina instituției pentru a aduce oameni la vot în comuna Deveselu.

Cei de la PSD au început să denatureze procesul electoral de o asemenea natură că au început să implice funcționarii publici în campanie, pe domnul Cătălin Tutilescu, de la Garda de Mediu Mehedinți. Au venit la secția 159 din localitatea Batoți și au început să facă scandal, să îl amenințe pe viceprimarul comunei Devesel. A adus cu mașinile cetățeni în scop de turism electoral. Vom face o plângere în acest sens. Este inadmisibil ce se întâmplă”, ne-a declarat primarul comunei Deveselu.

Dacă asistați la săvârșirea unei fapte penale, sesizați de urgență primul echipaj de poliție (inclusiv la 112) sau intrați în prima secție de poliție sau parchet și redactați o plângere (dacă sunteți vătămat de infracțiune) sau un denunț (când cunoașteți despre o infracțiune). Plângerea și denunțul se fac în scris și verbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.