Skip to content
Ediția de astăzi Recent

REVOLTĂTOR! Jurnaliști agresați la Cujmir în văzul liderilor PSD, care nu au intervenit

Alegerile pentru Primăria Obârșia de Câmp, din județul Mehedinți, vor avea loc duminică, pe data de 27 iunie.

Drept urmare, în încercarea de a face un reportaj pentru a afla ce își doresc oamenii de la viitorul edil, echipa de reporteri a unei televiziuni din Drobeta-Turnu-Severin, județul Mehedinți, a fost agresată în curtea Primăriei Cujmir, în apropierea Serviciului de Evidență a Persoanelor, de o persoană apropiată de reprezentanții și candidatul Partidului Social Democrat, fiind deranjată de faptul că aceștia au poposit în zona respectivă. 

Cuvintele doamnei din imagine ar fi greu de reprodus, însă pe lângă violența manifestată verbal, însoțită de amenințările că va sparge camera, aceasta încerca din răsputeri să împingă camera.

Cu toate acestea, nu a fost singurul personaj din anturajul PSD prezent în zonă pentru că în curtea Primăriei Cujmir se aflau încă doi reprezentanți PSD, deputatul Alin Chirilă și fostul consilier local PSD al municipiului Drobeta-Turnu-Severin, actual director al unei televiziuni, Alexandru Cojocaru. Totuși, în loc să aplaneze conflictul, se amuzau copios de cele întâmplate. De altfel, se poate observa din imaginea de mai jos cum femeia se duce la aceștia, mândră de faptele sale.

 

Totodată, pe drumul de întoarcere, în apropierea Primăriei Cujmir, reporterii agresați susțin că au observat agresoarea încă la fața locului evenimentelor produse și se pare că monitoriza zona.

Redacția PSNews condamnă astfel de fapte și le solicită reprezentanților PSD să își ceară scuze colegilor din presă care au fost agresați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.