Skip to content
Ediția de astăzi Recent Social

Șase incendii la case de locuit au izbucnit în perioada Crăciunului

 

În perioada 21-26 decembrie a.c., pompierii din cadrul subunităţilor de intervenţie din localităţile Drobeta Turnu Severin, Vânju Mare, Strehaia şi Baia de Aramă au acţionat cu mijloacele de intervenţie specifice pentru stingerea a şase incendii, care au izbucnit la case de locuit în localităţile Poroina Mare, Şimian, Scăpău, Isverna şi Gogoşu, dar şi la un depozit de furaje din localitatea Corcova.

Incendiile izbucnite la locuinţe au avut drept cauze de producere efectul termic produs de coşurile de fum neprotejate faţă de materialele combustibile, focul folosit în spaţii deschise şi jarul căzut din mijloacele de încălzire. Cele mai grave situaţii au fost înregistrate în localitatea Scăpău, unde casa de locuit a fost afectată pe o suprafaţă de aprox. 100 mp şi în localitatea Isverna, unde acoperişul a ars pe o suprafaţă de aprox. 60 mp.

În comuna Corcova, incendiul izbucnit la un depozit de furaje a cuprins aproximativ 20 t de plante furajere şi a deteriorat alte 10 t de furaje.

Cauza probabilă de izbucnire a acestui incendiu a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.