Skip to content
Administrație locală Recent

Școala Gimnazială „Petre Sergescu” va fi reabilitată

Lucrările de reabilitare la Școala Gimnazială „Petre Sergescu”, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin au început. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este luna aprilie a anului 2022. 

Este un proces complex, finanțat pe fonduri europene, care a costat 3 milioane de lei, atât pentru infrastructură, cât și pentru noi dotări. 

„Avem o lucrare pe fonduri europene destul de complexă. Vorbim despre termoizolarea întregii școli pentru eficiență energetică, reabilitarea, refacerea instalațiilor electrice, termice, sanitare, se intervine la sala de sport, refacem covorul asfaltic pentru terenul de sport și construim o clădire nouă pentru after school. În același timp, venim și cu dotări, mai precis cu mobilier pentru clădirea nouă, cât și pentru întreaga școală cu videoproiectoare, imprimante, calculatoare, table școlare noi, lucruri care să le folosească elevilor și cadrelor didactice.”, susține Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

Primul corp al școlii a fost construit în anul 1970. Până în prezent, la această unitate de învățământ au fost înlocuite doar geamurile, în urmă cu câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.