Skip to content
Administrație locală

Școala în vremea coronavirusului – Întâlnire de lucru cu reprezentanții primăriei

În data de 14 septembrie începe noul an școlar și din cauza pandemiei autoritățile locale decid dacă elevii vor veni la școală sau vor opta pentru cursuri online. Și la Severin au început ședințele pentru pregătirea începerii noului an școlar, la care au participat și reprezentanți ai primăriei.

Astăzi am participat la o ședință de lucru pentru pregătirea începerii noului an școlar cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean și directorii unităților de învățământ din Severin. Primăria muncipiului și Consiliul Local vor sprijini financiar și logistic unitățile de învățământ pentru ca elevii și dascălii să înceapă școala în condiții de maximă siguranță. Ca urmare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 144/2020, Primăria Severin va putea accesa fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente IT și alte dotări pentru a veni în întâmpinarea nevoilor elevilor”, a anunțat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Guvernul va aloca 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autorităţilor locale şi unităţilor şcolare pentru pregătirea anului şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.