Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Se reabilitează sala de sport a Școlii Gimnaziale „Constantin Negreanu”

O investiție importantă a fost demarată la Școala Gimnazială „Constantin Negreanu” din Drobeta-Turnu-Severin. Este vorba despre reabilitarea sălii de sport, pentru ca elevii să își desfășoare orele de educație fizică în condiții normale. 

Investiția totală este de 220 de mii de lei, bani proveniți de la bugetul local cu ajutorul viceprimarului municipiului Drobeta-Turnu-Severin, Daniel Cîrjan. 

„Iată că a venit și rândul Școlii Gimnaziale „Constantin Negreanu” să beneficieze de alocări de la bugetul local pentru îmbunătățirea infrastructurii școlare. În concret, această sală de sport nu a fost reabilitată de aproximativ 30 de ani și erau condiții total improprii pentru ca toți acești 300 de copii să-și desfășoare orele de sport, în special în perioada sezonului rece. Reabilitarea include și racordarea la energie electrică, iar în acești bani vor intra și dotările de care are nevoie această sală de sport.”, a declarat Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin 

Lucrările au început de aproximativ două săptămâni, iar la începutul lunii octombrie se estimează că sala va fi gata.

„Cu sprijinul domnului viceprimar, Daniel Cîrjan, Școala Gimnazială „Constantin Negreanu” beneficiază de alocarea unei sume necesare realizării lucrărilor de reabilitare a sălii de sport. Drept urmare, elevii vor desfășura orele de sport în condiții optime și cu respectarea normelor de securitate și siguranță a lor.”, a transmis Liliana Istodor, director Școala Gimnazială „Constantin Negreanu”

Elevii abia așteaptă să se bucure de orele de educație fizică, într-o sală de sport modernă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.